Mint minden weboldal, a MÉRLEGcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az "Engedélyezem" gomb lenyomásával hozzájárul, hogy elfogadja őket. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál a cookie-król. Engedélyezem.
Termékek Menü

Információk

Információk szállítással, fizetéssel és kedvezményekkel kapcsolatban

Kedvezmények:

Áruházunk élő rendszer, mindenből annyit tud rendelni, amennyi a valóságban raktárunkban van. Kosárba helyezéssel tudja a készletet ellenőrizni. A munkanapokon 14 óráig leadott utánvétes rendelést már a következő munkanap viszi Önnek a futár (kivétel ez alól a KERN mérlegek, melyeknél jellemzően 3 munkanapos átfutással kell számolni)! A termékeket kérheti valamelyik hosszan nyitva tartó DPD csomagpontra: egy biztosan útba esik és a feladás utáni munkanapon már át is vehető.
Lépcsőzetes kedvezményekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére: bármely 3, esetenként 2 termék megvásárlásánál 5% kedvezménnyel kalkulál a webáruház. Bruttó 30.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget.

Fizetésre vonatkozó információk (kizárólag belföldön, Magyarország területén):
- személyes átvételre mintaboltunkban van lehetőség, kizárólag előre leadott rendelés esetén:
AGIMPEX Hungary Kft. 9400 Sopron, Ógabona tér 16.
E-mail: rendeles {kukac} agimpex {pont} net
Telefon: 99/505-098 , és 70/246-5599 . Fax: 99/505-099. H-P: 8-16.
- banki átutalással a legkedvezőbb szállítási költséggel. A banki átutalás előreutalást jelent, melyhez - kérésre - elküldjük a kiállított  e-számlát e-mailben. Ez alapján tud utalni. Az Ön küldeménye az összeg jóváírásának napján feladásra kerül.
- utánvéttel a leggyorsabban: a munkanapokon 14:00 óráig beérkező megrendeléseket még aznap feladjuk, így az esetek nagy többségében a megrendelt termék már a következő munkanapon Önnél lesz.
- bankkártyával szintén a leggyorsabban: a munkanapokon 14:00 óráig beérkező kifizetett megrendeléseket még aznap feladjuk, így az esetek nagy többségében a megrendelt termék már a következő munkanapon Önnél lesz.

Szállítási díjak (kizárólag belföldön, Magyarország területén): bármilyen értékben is rendel, Magyarország területén előreutalás  esetén mindössze 950 Ft akár DPD csomagpontra is, utánvét esetén pedig 1290 Ft a kiszállítás díja. Bruttó 30.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget. Ha külföldre szeretne rendelni, akkor kérjük, hogy vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot még a rendelés feladása előtt! Magyarországgal szomszédos országokba történő szállítás díja bruttó 4000-6000 Ft között van és csak előreutalással lehetséges.
 

Kiszállításra vonatkozó információk:
Küldeményeinket a DPD juttatja el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton és/vagy postafiókcímre nem kézbesítünk.) A DPD a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt, melyben a csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a DPD Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat az 1/5016200 telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.dpd.com/hu. A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a DPD-nél kell érdeklőni, egyeztetni.
Házhozszállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a DPD, sem mi nem tudunk a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.