Mint minden weboldal, a MÉRLEGcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az "Engedélyezem" gomb lenyomásával hozzájárul, hogy elfogadja őket. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál a cookie-król. Engedélyezem.
Termékek Menü

Bemutatkozás és küldetésünk

Bemutatkozás és küldetésünk
 
A MÉRLEGcenter.hu üzemeltetője az AGIMPEX Hungary Kft., melynek megalapításakor az internetes kereskedelem magas szintű megvalósítását tűztük ki célként magunk elé. Vásárlóinkat nemcsak minőségi termékekkel, hanem korrekt, sőt sokszor a létező legjobb áron szolgáljuk ki. Számunkra nagyon fontos a szolgáltatás minősége, ezért fektetünk nagy hangsúlyt a kapcsolattartásra, ügyfeleinkkel történő kommunikációra és információval való ellátására. A küldemények csomagolásánál profi anyagokat használunk, majd az így összeállított csomagokat egy nemzetközileg elismert futárcégre bízzuk. Küldeményeink útja nyomonkövethető az interneten, szükség esetén telefonos egyeztetéssel kerülnek Önhöz.
Reméljük, Ön is mihamarabb elégedett ügyfeleink közé fog tartozni! Célunk, hogy egyszerűen, gyorsan és professzionálisan vásárolhasson tőlünk. Termékeink döntő többsége készleten van, így akár 24 órán belül Önnél lehet a kívánt áru. Adja le rendelését, melyet mi gyorsan feldolgozunk és feladunk Önnek.

Az általános garanciavállaláson túl pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, azaz ha nem lenne elégedett a termékkel, csak vissza kell küldenie azt és mi visszaadjuk az árát. /Ennek pontos leírását a Vásárlási feltételek menüpontunkban, az Elállás joga alatt találja meg./

Cégünk rendelkezik az internetes kereskedelemhez szükséges valamennyi engedéllyel, beleértve a GKM csomagküldő engedélyét is.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére bármilyen kérdésével kapcsolatban elérhetőségeinken.