Mint minden weboldal, a MÉRLEGcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az "Engedélyezem" gomb lenyomásával hozzájárul, hogy elfogadja őket. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál a cookie-król. Engedélyezem.
Termékek Menü

Biztonságos vásárlás

Biztonságos vásárlás

Cégünk számára kiemelt fontosságú cél a MÉRLEGcenter.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, gondoskodunk azok biztonságáról, megtesszük az ehhez szükséges technikai és szervezési intézkedéseket.
Regisztrációkor kizárólag a rendeléshez feltétlenül szükséges adatokat kérjük. Regisztrált ügyfeleinknek semmikor, semmilyen kéretlen /spam/ levelet nem küldünk. Regisztrált ügyfeleink kizárólag a regisztrációhoz és a rendeléshez feltétlenül szükséges leveleket kapnak.

Hírlevelünket kizárólag a feliratkozottaknak küldjük el. Hírleveleinkben kizárólag mérlegekről és hozzá kapcsolódó témákról írunk. A hírlevélre való feliratkozáshoz teljes (elő- és utó-) névre és egy e-mail címre van szükség. A fantázia és értelmetlen nevekkel történő feliratkozásokat automatikusan töröljük. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek hírlevél-olvasói adatokat.

A biztonságos vásárlásról szóló részletes információkat a mindenkori Általános Szerződési Feltételekben találja.