Mint minden weboldal, a MÉRLEGcenter.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az "Engedélyezem" gomb lenyomásával hozzájárul, hogy elfogadja őket. További információkat az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál a cookie-król. Engedélyezem.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garancia

Cégünk minden vásárlásról a hatály os jogszabályoknak megfelelő ÁFÁ-s számlát állít ki, mely a legtöbb esetben egyben jótállási jegyként is szolgál. A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12 hónap jótállást vállalunk, mely idő alatt cseregaranciát nyújtunk, vagy ahol lehetséges alkatrészt biztosítunk a termék általunk, vagy javítószolgálat által történő javításához. Ön a jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt eredeti számlával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy ezt gondosan őrizze meg. A jótállási felelősséget kizáró feltételek: helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás, szakszerűtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat, bármilyen nem az AGIMPEX Hungary Kft. által végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás, vagy természetes elhasználódás. Kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Csak bizonyítottan hibás termék kerül kicserélésre. Kérjük, a küldemény átvételekor a futár előtt győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről. A küldemény bármilyen feltételezett sérülése esetén vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral a reklamáció, kárrendezés céljából és ezt haladéktalanul jelezze felénk is. A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében újra kezdődik. A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles írásban (e-mailben) jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

A garancia érvényesítésének helye az AGIMPEX Hungary Kft., 9400 Sopron, Ógabona tér 16. /e-mail: rendeles {kukac} agimpex {pont} net /megrendelés visszaigazoló emailre válaszolva/,  alatt érvényesíthető nyitvatartási időben.
Kérjük sima ajánlott levélben, vagy csomagban küldje vissza címünkre számlamásolattal, részletes hiba leírással együtt - a gyors ügyintézés érdekében - a terméket. Utánvétes küldeményeket nem áll módunkban átvenni. A visszaküldött termékeket igyekszünk a lehető leghamarabb megvizsgálni . Ha hibás terméket másra szeretné cserélni, akkor kérjük a feladással egy időben adja le rendelését a webáruházban és a megjegyzés rovatba írja be, hogy a visszaküldésre került termék(ek)et számítsuk be.

Momert mérlegek garanciális ügyintézése: a garancia érvényesítésének helye a Momert Zrt. Szervízosztálya, Dunaújváros 2400, Papírgyári út 12-14., telefon: (25)555-135, fax: (25)555-199. Kérjük sima ajánlott levélben, vagy csomagban küldje vissza címükre számlamásolattal, részletes hiba leírással együtt - a gyors ügyintézés érdekében - a terméket. Utánvétes küldeményeket nem áll módjukban átvenni.

 

Egyéb tudnivalók: Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül, szakszerű üzembehelyezés és kezelés mellett meghibásodott, Ön kérheti annak azonos típusú új termékre való cseréjét. Ha a cserére nincs lehetőség, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat és a vételárat kérheti vissza.